MUP IMA VAŽNU PORUKU ZA SVE VOZAČE: Obavezno proverite ovo, a posebno BUDITE OPREZNI OD ČETVRTKA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 21:50

MUP IMA VAŽNU PORUKU ZA SVE VOZAČE: Obavezno proverite ovo, a posebno BUDITE OPREZNI OD ČETVRTKA (VIDEO)

Zbog praznika očekuju se velike gužve na graničnim prelazima.

S obzirom da se povodom obeležavanja Dana državnosti, očekuju gužve na granici, Ministarstvo unutrašnjih poslova apelovalo je danas na građane da se o stanju na graničnim prelazima Srbije upoznaju na internet stranicama MUP-a i Auto-moto saveza Srbije, kao i da koriste i alternativne granične prelaze.

- Pre polaska na put treba proveriti važenja pasoša, a ako putujete svojim automobilom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i rok saobraćajne dozvole i vozačke dozvole, kao i da li je registraciona nalepnica važeća za vreme putovanja - navodi MUP na Instagramu.

A post shared by МУП Републике Србије 🇷🇸 (@mupsrbije)

 MUP, odnosno Uprava granične policije pozvala je sve građane da pre polaska na put provere stanje na graničnim prelazima na internet stranici Ministarstva unutrašnjih poslova i Auto-moto saveza Srbije.

Da bi se izbeglo dugo čekanje na graničnim prelazima MUP je apelovao na građane da koriste i alternativne granične prelaze.

Podsetimo, u Srbiji su četvrtak i petak, 15. i 16. februar, neradni dani zbog praznika Dan državnosti - Sretenje, a kako se ti dani nadovezuju na vikend i da su đaci na mini-raspustu, očekuje se da će veliki broj građana putovati.

Izvor: Srbija Danas/Blic/Natalija Živanović Popović/M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.