MUP: Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo, koji je živu zapalio ženu

Izvor: Beta, 19.Jul.2020, 18:49

MUP: Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo, koji je živu zapalio ženu

 Beogradska policija je, u saradnji sa službenicima Policijske uprave u Smederevu, uhapsila R.B. (1968) zbog osnova sumnje da je izvršio teško ubistvo, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.Policija sumnja da je on 13. jula ove godine u Novom Beogradu, na ulazu jedne zgrade, polio benzinom i potom zapalio šezdesetšestogodišnju ženu.Ona je posle nekoliko dana, a usled zadobijenih povreda, preminula na Vojnomedicinskoj akademiji.Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

MUP: Hapšenje osumnjičenog za teško ubistvo, koji je živu zapalio ženu

Izvor: Danas, 19.Jul.2020

Beogradska policija je, u saradnji sa službenicima Policijske uprave u Smederevu, uhapsila R.B. (1968) zbog osnovane sumnje da je izvršio teško ubistvo, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.