MUNJEVITA AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE: Pronađeno 46 migranata, intenzivno se traga za svima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021, 22:14

MUNJEVITA AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE: Pronađeno 46 migranata, intenzivno se traga za svima (FOTO)

MUP redovno sprovodi akcije pronalaska iregularnih migranta i njihovog smeštanja u prihvatne centre.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sproveli su danas na teritoriji beogradske opštine Savski venac akciju pronalaska iregularnih migranata, koja će se u narednom periodu redovno odvijati.

U akciji je pronađeno 46 iregularnih migranata, koji su prebačeni u prihvatne centre.

Pored redovnih akcija pronalaska iregularnih migranata, Ministarstvo unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslova u prihvatnim centrima u Obrenovcu i Krnjači, postavilo je i punktove na kojima kontroliše njihov izlazak i ulazak iz prihvatnih centara.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i na ovaj način brinu o ličnoj i imovinskoj sigurnosti građana, ali i o migrantima koji će u prihvatnim centrima, biti obezbeđeno poštovanje svih zakonskih i ljudskih prava, medicinska zaštita, ishrana i adekvatan smeštaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Pronađeno 46 iregularnih migranata i prebačeno u prihvatne centre

Izvor: Danas, 10.Feb.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u akciji sprovedenoj danas na opštini Savski vernac, pronašli su 46 iregularnih migranata, saopštio je večeras MUP i najavio da će se u narednom periodu ovakva akcija redovno odvijati.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.