MUKU MUČILA SA ZUBIMA, PA POKUŠALA SAMA DA IH IŠČUPA! Majka petoro dece preminula usled povreda koje je nanela samoj sebi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 19:03

MUKU MUČILA SA ZUBIMA, PA POKUŠALA SAMA DA IH IŠČUPA! Majka petoro dece preminula usled povreda koje je nanela samoj sebi!

Preminula je kada je uspela da sama sebi izvadi zube.

Majka petoro dece umrla je nakon što je pokušala da iščupa svoje umnjake pod uticajem kokaina.

Kira Kent (29) umrla je u svojoj kući u Sent Ivu u Kornvolu prošlog jula. Nedavno je otkriveno da je ona dugo patila od problema sa zubima pre fatalnog dešavanja. “Metro” prenosi da izveštaj sa obdukcije pokazuje da je Kira imala ogrebotine u ustima koje su u skladu sa njenim povlačenjem kože.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Povrede, opisane kao “značajne”, takođe su pokazale da je Kira stavila svoju ruku u usta pokušavajući da iščupa zube. Njen partner Lajam Krebtri pozvao je policiju jer se zabrinuo zbog njenog “bizarnog” ponašanja.

Kao uzrok smrti formalno se navodi akutni poremećaj ponašanja nakon upotrebe kokaina, što je moglo da pogorša hemijsku neravnotežu u njenom organizmu, sa fatalnim rezultatima.

Mrtvozornik je na saslušanju na sudu pročitao policijski izveštaj u kojem se navodi da su Kira i njen partner imali goste na roštilju na dan njene smrti. Nakon što je uzela drogu, Kira se popela na sprat kuće a Lajam se zabrinuo kad je shvatio da se ne pojavljuje. Zatekao ju je kako krvava leži na krevetu. Pozvao je policiju i hitnu pomoć, za koju je rekao da je značajno kasnila.

Policija je stavila Kiri lisice na ruke da je spreči da se dodatno povredi. Kad je prestala da diše, pokušali su da je reanimiraju oko 30 minuta pre nego što su stigli bolničari koji su proglasili njenu smrt.

- Policajci su zatekli Kiru u veoma stresnom stanju, prekrivenu krvlju, ruku povređenih i crvenih nakon što ih je gurala u usta. Hrabro su se borili da pokušaju da joj spasu život – rekao je pomoćnik mrtvozornika Kornvola Gaj Dejvis.

Porodica je navela da je Kira bila “posvećena majka petoro predivne dečice”.

"Kira je bila život i duša naše porodice”, rekli su oni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.