MUKA MI JE I UMORAN SAM Bajden šokiran masakrom u Teksasu, najavljuje veliku reformu policije

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 07:33

"MUKA MI JE I UMORAN SAM" Bajden šokiran masakrom u Teksasu, najavljuje veliku reformu policije

Predsednik SAD DŽozef Bajden najavio je danas da će narednih dana sa prvom damom DŽil Bajden otputovati u Juvalde u Teksasu kako bi utešili porodice ubijenih tokom pucnjave u lokalnoj osnovnoj školi.

Dve godine od smrti Džordža Flojda, crnca koga je policija ubila za vreme privođenja u Mineapolisu, Bajden je danas u Beloj kući najavio izdavanje izvršne naredbe o reformi policije, prenosi Rojters.

Predsednik SAD je govorio o pucnjavi u Juvaldeu, za koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << policija kaže da je zločin koji je počinio 18-godišnji Salvador Ramos.

Amerikanci su bili šokirani brojem poginulih u ovoj najnovijoj u dugom nizu masovnih pucnjava - 19 učenika i dva nastavnika.

Pre nešto više od nedelju dana, Bajden je posetio grad Bafalo u Njujorku, da uteši porodice 10 ljudi koje je u jednom supermarketu ubio deklarisani beli suprematista.

- Muka mi je i umoran sam od toga - rekao je Bajden.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.