MRŽNJA KOJA NEMA GRANICU: Hrvatice zapalile selo jer tamo ŽIVE SRBI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2017, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRŽNJA KOJA NEMA GRANICU: Hrvatice zapalile selo jer tamo ŽIVE SRBI!

Mržnji nikad kraja

Zbog požara koji je 20. avgusta poharao i uznemirio stanovništvo Brguda, mesta u okolini Benkovca u kojem živi većinom srpsko stanovništvo, zadarska policija u policijsku stanicu privela je dve ženske osobe, jednu rođenu 1996., a drugu rođenu 1992. godine.

Foto: Profimedia

Hapšenje je potvrđeno u policiji, a kako saznajemo, starija djevojka navodno je priznala podmetanje požara jer, prema njenim tvrdnjama, gaji izrazitu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << revoltiranost prema Srbima još od Domovinskog rata kada joj je navodno zapaljena kuća.

Obe devojke su osumnjičene za namerno podmetanje požara, a po okončanju kriminalističkog istraživanja biće prijavljene za krivično delo dovođenja u opasnost života i imovine.

Inače, u Hrvatskoj su prethodnih dana goreli požari od Hvara do Velebita, a preteći da ugroze Zadar. Zbog vetra požari su se nekontrolisano širili uprkos velikom broju angažovanih kanadera. Sumnja se da su podmetnuti, a policija u Kninu je danas privela i pet osoba koji su osumnjičeni da su odgovorni za požare na području Šibensko-kninske županije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.