Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2023, 20:15

"MRZIM BEBU KOJA PLAČE" Ugušila dete i umotala ga u kesu za smeće - od njenih reči svima pripalo muka!

Rezultati odbukcije pokazali su da je Paris šutnula sina pre nego što ga je bacila u kesu za đubre, a beba je tom prilikom zadobila prelom lobanje.

Tinejdžerka (15) iz Velike Britanije koja je pre četiri godine u dnevnoj sobi roditeljske kuće rodila bebu, a zatim je umotala u kesu i bacila u đubre, konačno je optužena za njeno ubistvo.

Paris M. je bebu rodila dok su roditelji bili na spratu. Ona je tek rođenog sina umotala u kesu za đubre, koju je zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stavila ispred ulaznih vrata.

Ona je zatim bratu poslala poruku i zamolila ga da baci kesu u đubre umesto nje. Međutim, na kesu je u međuvremenu naišla njena majka, koja se šokirala kada je shvatila šta se u njoj nalazi.

Paris je tvrdila da navodno nije znala da je trudna, ali je njena majka otkrila da ju je ćerka nekoliko nedelja ranije pitala kako bi izgledala beba koja je polu Kineskinja polu Britanka.

Ona je bebi zatim ugurala pamučni tupfer u usta, čiji su delovi pronađeni duboko u dušniku tokom obdukcije.

Ona je dva puta tokom 2019. i 2021. godine upitana da li je ubila novorođenče, ali je ona to sve vreme negirala. Za pronađeni tupfer u ustima tvrdila je da je detetu curila tečnost iz usta i da je samo želela da ga obriše.

Policajac koji je bio u bolnici ispričao je da jue čuo Paris kako izgovara "Mrzim bebu koja plače", ali ona tvrdi da se ne seća da je to izgovorila.

U narednim danima počeće suđenje koje će trajati šest nedelja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.