MRZE VUČIĆA, A VOLE OBRADOVIĆA: Ministar Vulin objasnio zašto HRT ima razumevanja za štetočine srpskog naroda

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2020, 20:52

MRZE VUČIĆA, A VOLE OBRADOVIĆA: Ministar Vulin objasnio zašto HRT ima razumevanja za štetočine srpskog naroda

HRT nepogrešivo nalazi one koji nanose štetu srpskom narodu i Srbiji

Kada državna televizija Hrvatske, bez povoda i vidljivog razloga, pravi specijalne emisije o Srbiji i kada bira koje će Srbe podržati, , rekao je večeras ministar odbrane Aleksandar Vulin.

- Oni kojima je Tompson omiljeni pevač, Jasenovac radni logor, Srbija fašistička zemlja, a proterani Srbi agresori, takvi mrze Vučića i za Boška Obradovića imaju samo lepe reči. To je sasvim očekivano, ustaše su uvek imale razumevanje i poštovanje za ljotićevce - poručio je Vulin, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vulin: HRT mrzi Vučića

Izvor: B92, 19.Jul.2020

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je večeras da državna televizija Hrvatske namerno nalazi one koji nanose štetu srpskom narodu i Srbiji..."Kada državna televizija Hrvatske, bez povoda i vidljivog razloga, pravi specijalne emisije o Srbiji i kada bira koje će Srbe podržati, HRT nepogrešivo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.