MRTVU STARICU U NJIVI RASTRGLI PSI Strasna sudbina Verice Radisavljevic

Izvor: medio.rs, 15.Jan.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRTVU STARICU U NJIVI RASTRGLI PSI Strasna sudbina Verice Radisavljevic

Obdukcija je potvrdila da se radi o prirodnoj smrti

Verica Radisavljević (82) iz Paraćina, čija je porodica prijavila njen nestanak 16. decembra prošle godine, pronađena je mrtva u njivi u blizini obližnjeg sela Davidovac.

Njeno telo u stanju raspadanja unakazili su psi, a primetio ga je meštanin sela i odmah prijavio policiji.

– Naložena je obdukcija i utvrđeno je da je baka preminula prirodnom smrću. Starica je imala mentalne probleme, bila >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je senilna i odlutala je od kuće. Verovatno je dugo hodala pa joj je pozlilo i pala je, ili se smrzla – kaže sagovornik Telegrafa.

Starica je bila penzioner i živela je sa suprugom u naselju Gloždak, dok njihova ćerka nije stanovala sa njima. Porodica Radisavljević je u Paraćinu poznata kao porodica nekadašnjih trgovaca, a staricu su svi zvali Lela.

Strašnu sudbinu ove bake verovatno je doživelo još par starijih dementnih osoba u Paraćinu čije su porodice ranije prijavile nestanak, ali njihova tela još nisu pronađena.

(Z. R. P.)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.