MRTVA-HLADNA-Majka-gledala-sina-kako-gori-pred-njom

Izvor: medio.rs, 18.Avg.2014, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRTVA-HLADNA-Majka-gledala-sina-kako-gori-pred-njom

Amerikanka je uhapšena zbog podrške sinu u učestvovanju u onlajn igri "Vatreni izazov", nakon što ga je snimala kada se zapalio.

Džejni Tali (41) iz Severne Karoline uhapšena je pod optužbom za doprinos maloletničkoj delikvenciji, nakon što je pomagala svom sinu (16) da se zapali.

Talijeva je snimala svog sina koji se polio acetonom i zapalio, da bi učestvovao u onlajn igri “Vatreni izazov”. Mladić je zadobio lakše opekotine po grudima i vratu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />- Majka je bila prisutna i svesna šta njen sin radi, pa ipak je podržala snimanje – saopštila je policija nakon hapšenja.

Hapšenje je bilo kulminacija istrage, jer je socijalna služba prijavila policiji uznemirujući video snimak koji je objavljen na Fejsbuku. U međuvremenu je nekoliko tinejdžera odgovorilo na isti izazov, baš kao ovaj mladić.

U Kentakiju se tinejdžer (15) krajem jula polio alkoholom za dezinfekciju i zadobio teške opekotine drugog stepena u predelu torzoa. Istog meseca jedečko (16) iz Kalifornije priredio sebi opekotine trećeg stepena, zbog čega će morati da ide na operaciju presađivanja kože.

Fejsbuk je uklonio ove snimke, ali je nekolicina njih još uvek opstala na Jutjubu.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.