MRTAV PIJAN DIVLJAO PO RUMI! Policija ga privela, ali ne samo zbog alkohola!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 15:25

MRTAV PIJAN DIVLJAO PO RUMI! Policija ga privela, ali ne samo zbog alkohola!

Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač imao 2,39 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija u Rumi isključila je iz saobraćaja četrdesetjednogodišnjeg vozača automobila marke „mercedes“ s isteklim važenjem registracione nalepnice, koji je upravljao vozilom s 2,39 promila alkohola u organizmu.

Policija je danas oko 12.10 časova u Orlovićevoj ulici zaustavila vozilo kojim je upravljao četrdesetjednogodišnjak, a na kojem je istekla važnost >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << registracione nalepnice, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Četrdesetjednogodišnjak, koji je isključen iz saobraćaja zbog nasilničke vožnje, zadržan je u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.