MRKA POBESNEO I NUDIO OSTAVKU

Izvor: Kurir, 01.Apr.2011, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRKA POBESNEO I NUDIO OSTAVKU

BEOGRAD - Pometnja! Hapšenje Miodraga Ilića, pomoćnika za drumski saobraćaj ministra infrastrukture Milutina Mrkonjića, izazvalo je pravu paniku u ovom ministarstvu, tvrdi izvor Kurira. Pre toga je usledilo neobično privođenje.

BEOGRAD - Pometnja!

Hapšenje Miodraga Ilića, pomoćnika za drumski saobraćaj ministra infrastrukture Milutina Mrkonjića, izazvalo je pravu paniku u ovom ministarstvu, tvrdi izvor Kurira. Pre toga je usledilo neobično privođenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Policiji je prekjuče, na dan hapšenja, u osam sati ujutru stigla dojava da je on pobegao u Francusku. Međutim, kad smo pozvali telefonom, rekao je da je na poslu. Pripadnici MUP ponovo su ga pozvali u devet sati ujutru i tražili da siđe ispred zgrade, gde su mu stavili lisice. On se tada našao u čudu - kaže naš izvor iz MUP.

Sagovornik iz Ministarstva za infrastrukturu tvrdi da se ubrzo nakon toga proneo glas o njegovom privođenju i da su se kolege najviše uplašile da je on uhapšen zbog izdavanja dozvola za međunarodni transport, jer se tu poslednjih godina dešavaju sumnjive stvari.

- I ministar Mrkonjić je pobesneo zbog hapšenja. Bio je ljut na sebe jer je doveo čoveka koji je učestvovao u malverzacijama. Čak je u jednom trenutku i nudio ostavku - tvrdi on.

Podsećamo, policija je uz Ilića uhapsila još šest osoba jer su oštetile preduzeće

„Jablanica“ za dva miliona evra. Danas se očekuje i saslušanje osumnjičenih.

(N. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.