MOŽE LI BIZARNIJE OD OVOGA: Organizovali takmičenje u kopanju grobova a razlog je neverovatan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 12:21

MOŽE LI BIZARNIJE OD OVOGA: Organizovali takmičenje u kopanju grobova a razlog je neverovatan (VIDEO)

Takmičenje treba da privuče mlade koji žele da postanu grobovi

U Novosibirsku danas je održana tradicionalna trka u kopanju grobova. Bizarno takmičenje, koje se organizuje svake godine, održava se sa ciljem da "privuče" mlade koji žele da postanu grobari.

Сегодня в Новосибирске при местном крематории проходят соревнования по копке могил на скорость. Для победы участникам >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << необходимо также соблюсти два критерия: размер ямы и ее аккуратность.

Видео: инстаграм Александра Кряжева. https://t.co/ng2QLfijrm pic.twitter.com/U0H4NqVD1N

— SOTA (@SotaVision) May 14, 2021

Ove godine pobedio je tim iz Omska, koji je postavio novi rekord. Tim je za manje od 38 minuta iskopao raku i u nju spustio kovčeg.

Svaki tim sastoji se od dvojice takmičara koji moraju da iskopaju rupu dugu dva metra, široku 80 centimetara i duboku 1,6 metara.

Prošle godine takmičenje je održano u Tomsku, gde je pobednički tim iskopao raku za svega 52 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.