MOTIV JE LJUBAV KOJA SE PRETVORILA U MRŽNJU Šokantne tvrdnje o slučaju Marjanović: Dokazi protiv Zorana su na labavim nogama

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2022, 21:46

"MOTIV JE LJUBAV KOJA SE PRETVORILA U MRŽNJU" Šokantne tvrdnje o slučaju Marjanović: Dokazi protiv Zorana su na labavim nogama

Popularna proročica Vesna Versaće rekla je da su dokazi protiv Zorana Marijanovića na labavim nogama

Epilog suđenju za ubistvo Jelene Marjanović desio se nakon šest godina, kada je njen suprug, Zoran, koji je od prvog dana bio glavni osumnjičeni osuđen na 40 godina zatvora za ovaj zločin.

Pred Višim sudom u Beogradu, koji je u petak Zorana Marjanovića osudio na maksimalnih 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović, 2. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2016. saslušani su brojni svedoci sa različitim iskazima, a kakav će epilog ova priča dobiti na kraju otkriva Vesna Radimirović.

Popularna proročica Vesna Versaće govorila je za Informer i tom prilikom otkrila je da su dokazi protiv Zorana Marijanovića na labavim nogama, kao i da će ovo pasti na apelaciji.

Vesna ističe da karte govore da je ubica u kući Marijanovića, te da je u pitanju osoba muškog pola.

Zoran zna celu istinu, Jelena nije imala drugog muškarca pored njega. Bila mu je verna i on je to jako dobro znao. Presuda mora biti oborena, a sigurna sam da će se menjati bar još dva puta najmanje – govori Vesna i dodaje:

– Motiv ubistva bi mogla biti strast i ljubav koja se pretvorila u mržnju. Karta na kojoj je naslikan sanduk znači da će u njihovom okruženju još neko preminuti, jer je u pitanju prokletstvo – komentariše proročica.

Zoran Marijanović je prva osoba optužena za ubistvo Jelene Marijanović, međutim nakon što je sud doneo odluku oslobođen je svih optužbi. Ipak nakon punih šest godina Viši sud u Beogradu je doneo odlugu da Zorana proglasi krivim i osudi ga na 40 godina zatvora.

Rasplet ovog slučaja trajaće godinama, ali neke određene stvari će se desiti u periodu od septembra do decembra ove godine, ali opet napominjem ništa ključno za rešavanje ove tragedije. Neka ženska osoba će prineti neke dokaze na sudu, ne znam tačno šta ali će biti bitno za dalji rasplet cele situacije – završava Vesna Radomirović.

BONUS VIDEO: Interventna odvodi Zorana Marjanovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.