MOST NA SAVI SPOJIĆE LIDO I ZEMUN! Vučić: Tamo će imati veliku upotrebnu vrednost

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2023, 09:46

MOST NA SAVI SPOJIĆE LIDO I ZEMUN! Vučić: Tamo će imati veliku upotrebnu vrednost

Most na Savi se prebacuje u Zemun!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić obratili su se danas javnosti iz Palate Srbija odake su predstavili plan za rekonstrukciju i razvoj Srbiji u narednom periodu, a pre početka EXPO 2027.

- Novi most na Savi biće veličanstven, nečujan, a za stari most našli smo mu jedno divno mesto u Zemunu, ali to ćemo još sa građanima, još da kandidujemo... Tamo će imati veliku upotrebnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrednost i on će spojiti početak Zemuna sa Velikim ratnim ostrvom jer može biti mnogo niži, ne treba nam tako visok, jer ovde ima potporne stubove, da bude iskorišćem za nešto i da bude prava atrakcija za Zemun i Beograd. U narednim danima predstavićemo još nekoliko velikih projekata koji će promeniti Zemun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.