MORSKI PAS SNIMLJEN U PLIĆAKU NA JADRANU! Vest uznemirila stanovništvo, snimak kruži na društvenim mrežama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 11:10

MORSKI PAS SNIMLJEN U PLIĆAKU NA JADRANU! Vest uznemirila stanovništvo, snimak kruži na društvenim mrežama (VIDEO)

Već je viđen jedan primerak, pa se veruje da je u pitanju ista jedinka

Hrvatski mediji objavili su snimak morskog psa u plićaku, snimljen navodno u uvali Šćuza kod ACI marine Pomer, blizu Medulina u Istri.

Snimak morskog psa u plićaku kod Medulina širi se društvenim mrežama, a hrvatski portal Index piše da je juče u medulinskom akvatorijumu takođe viđen jedan primerak i da je moguće da se radi o istom morskom psu.

Snimak morskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << psa u plićaku objavio je istarski portal Regional Expreš, a neki nagađaju da bi se moglo raditi o lisici, zaštićenoj vrsti morskog psa koja nije opasna za ljude i koja neretko završi u plićaku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.