MORAMO DA UĐEMO U ERU DOBRIH ODNOSA Premijerka odgovorila na pitanje o resetovanju odnosa Srbije i Crne Gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022, 12:39

"MORAMO DA UĐEMO U ERU DOBRIH ODNOSA" Premijerka odgovorila na pitanje o resetovanju odnosa Srbije i Crne Gore

Poručila je da će Srbija biti otvorena da rešava sva ta otvorena pitanja i unapreduje naše političke i ekonomske odnose.

Premijerka Ana Brnabić poručila je danas, nakon sastanka sa crnogorskim premijerom Dritanom Abazovićem, da se nada da će nakon njegove posete Beogradu biti resetovani odnosi između dve zemlje i da će Srbija i Crna Gora ući i eru jako dobri i najboljih mogućih odnosa.

- Veoma nam je važna poseta, nadam se da ćemo uspeti ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posetom da postignemo ono što znam da obolje želimo kao predsednici vlada, a to je da resetujemo odnose izmedu Srbije i CG i da udcjemo u eru zaista jako dobrih i najboljih mogićih odnosa - istakla je Brnabićeva na konferenciji za medije za Abazoviće.

Naglasila je da ni Srbija ni Crna Gora nemaju nikog bližeg, ni u politici, niti ekonomski, niti u smislu građana dve zemljle.

- Povezuju nas sve vrste odnosa, Srbiju i CG, a poslednjih nekoliko godina se tu nakupilo dosta otvornih i teških pitanja - rekla je Brnabićeva.

Premijerka Srbija pozvala je Abazovića da se Crna Gora još danas priključi inicijativi Otvoreni Balkan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brnabić: Nije tačno da nijedno otvoreno pitanje nije rešeno - Nedimović je u odelu

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2022

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić je na konferenciji za novinare sa premijerom Crne Gore Dritanom Abazovićem navela da "apsolutno nije istina da nijedno otvoreno pitanje danas nije rešeno".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.