Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 21:24

"MORAMO DA ČUVAMO NAŠU SLOBODU, BUDUĆNOST I SRBIJU" Vučić objavio novi video sa SNAŽNOM porukom (VIDEO)

redsednik je objavio na Instagram nalogu i video iz posete Moravičkom okrugu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas Moravički okrug i planinu Golija gde je prisustvovao prezentaciji projekta razvoja turizma.

- Srbiji je potreban razvoj, zato vas ja molim da mi budemo jedinstveni kao narod. Naše je da se uzdamo u mir, da čuvamo mir, da čuvamo svoje jednistvo i da čuvamo svoju zemlju. Da brinemo o svojoj zemlji, ali ćemo, takođe, da čuvamo svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slobodu, da samostalno i nezavisno donosimo svoje odluke i da možemo da kažemo da imamo državu koja ne donosi odluke pod pritiscima bilo koga, već koja donosi odluke u interesu svojih građana - rekao je Vučić tom prilikom.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Predsednik je objavio na Instagram nalogu i video iz ove posete, ispod kojeg je napisao moćnu poruku.

- Moramo da budemo jedinstveni, da čuvamo našu slobodu, našu budućnost, našu Srbiju! - naveo je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.