MONSTRUOZNO UBISTVO ZGROZILO JAVNOST: Hladnokrvno ubio ženu, a onda na njenom telu uradio zastrašujuću stvar (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2023, 06:56

MONSTRUOZNO UBISTVO ZGROZILO JAVNOST: Hladnokrvno ubio ženu, a onda na njenom telu uradio zastrašujuću stvar (FOTO)

Užas kakav se ne pamti

Muškarac iz Misurija, koji je optužen za ubistvo svoje žene, navodno je napisao svoje ime krvlju na njenom telu, a onda poslao poruku sestri i rekao da je "bilo lakše i bolje nego što može da zamisli".

Džon Vonder (31) je optužen za ubistvo prvog stepena jer je navodno izbo i zadavio svoju ženu Ešli Erhard (29) u kući u Kanzas Sitiju gde su i dalje živeli zajedno uprkos tome što su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u procesu razvoda, preneo je New York Post.

- Stalno razmišljam o tome kako uopšte nije vrištala. Samo je to prihvatila kao šampion - navodno je optuženi ubica kasnije napisao u poruci sestri.

Vonder je ostavio njihovo dvoje dece od dve i četiri godine ispred kuće roditelja svoje žene u 8.40 sati u petak i otišao bez pozdrava, navodi se u optužnici. Oko 90 minuta kasnije, radnik firme u kojoj su oboje radili pozvao je policiju i rekao da se nijedno od njih nije pojavilo na poslu.

Ešlini roditelji su odmah odjurili do kuće, a njen tata je pronašao njeno telo u vešernici sa kaišem oko vrata. Bila je gola od pojasa nadole, a prezime njenog muža, Vonder, bilo je ispisano krvlju na njenoj nozi.

Veliki mesarski nož i sekač pronađeni su pored njenog okrvavljenog tela, koje je bilo puno ubodnih rana, dodaje se u optužnici. Džonova sestra je rekla da je tog dana dobila niz uznemirujućih poruka od brata.

- Ćao, izvini zbog nereda. Da se zna: bilo je lakše i bolje nego što možeš da zamisliš. Vidimo se - navodno joj je napisao u poruci.

Ostavio je i niz poruka na Fejsbuku sa jezivim detaljima, i kako ne sumnja da će biti uhvaćen. Optužen je za ubistvo prvog stepena i određena mu je kaucija od milion dolara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.