MONSTRUOZNO UBISTVO! Tinejdžerka namamila muškarca u stan, usledio je HOROR, policija zgrožena prizorom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2023, 06:52

MONSTRUOZNO UBISTVO! Tinejdžerka namamila muškarca u stan, usledio je HOROR, policija zgrožena prizorom! (VIDEO)

Kamera snimila kako ulaze u zgradu

Telo Murata Arpapaja koji je odrastao u Velikoj Britaniji, a kasnije je radio kao prevodilac u Turskoj, pronađeno je 27. jula u ventilacionom otvoru u iznajmljenom stanu.

Istražitelji veruju da je 57-godišnjak, kom je porodica iz Britanija poslala neki novac, ubijen smrtonosnom injekcijom nakon što je zavezan za stolicu, objavila je turska policija.

Nadzorne kamere snimile su trenutak neposredno pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubistva muškarca u Turskoj kojeg je 19-godišnja devojka namamila da upadne u zamku, piše Dejli mejl.

Lokalni mediji javljaju da se Arpapaj preko interneta sprijateljio s nekim ljudima i da se kasnije sastao s jednom od njih, tinejdžerkom Muterom Percikli.

Objavljeni snimak sa nadzorne kamere, prikazuje Arpapaja kako ulazi u stambenu zgradu s mladom devojkom za koju se veruje da mu je bila nova ljubavnica.

Percikli je kasnije uhapšena, a utvrđen je identitet i preostalih četvoro ljudi za koje se veruje da su bili uključeni u zaveru da ga ubiju i opljačkaju.

Policija kaže da je nakon Arpapaja i Percikli u iznajmljeni stan ušlo još troje ljudi: Serpil Demir, Dogan Sariyildiz i Fatih Erginoglu. Peti osumnjičeni kasnije je identifikovan kao Ersen Basak.

Prema pisanju lokalnih medija, osumnjičeni su rekli policiji da je Arpapaj dugo živeo u Velikoj Britaniji i da ga je finansirala njegova porodica.

Veruje se da je Arpapaj duže vreme bio u kontaktu s Basakom putem društvenih mreža pre nego što su se susreli licem u lice uoči njegovog preseljenja u Tursku.

Bahçelievler'de günlük kiralanan daireye götürüldükten sonra öldürülen ve cesedi apartman boşluğunda bulunan Murat Arpapay (57)'ın ölüm nedeni Adli Tıp raporuyla ortaya çıktı. Evinde sakladığı paraları çalmak için plan yapan şüphelilerin Arpapay'ı vücuduna kimyasal sıvı enjekte… pic.twitter.com/mBW8b8nNI7

— Serkan Tanyildizi (@srkntnyldz) August 10, 2023

Navodno je upravo Basak smislio plan da se opljačka Arpapajev dom, za šta je zatražio pomoć od Percikli i prijatelja Demira. Par je posetio kafić u Basakovom vlasništvu kako bi upoznali Arpapaja, nakon čega je započela njegova veza s Muterem Percikli.

Na dan ubistva, 26. jula, Arpapaj i Percikli otišli su u njegov iznajmljeni stan u Sirinevleru gde je pretučen i onesvešćen, a potom vezan. Navodno su ga ubili injektiranjem neke supstance u telo, koje je potom bačeno u ventilacioni otvor gde je pronađeno idućeg jutra.

U međuvremenu, veruje se da je grupa zločinaca potom otišla u Arpapajevu kuću u istanbulskoj četvrti Bahcelievler odakle su ukrali novac. Policija je pokrenula istragu ubistva nakon što je obdukcija pokazala da je Arpapaj bio zavezan i da mu je nešto ubrizgano u vrat.

Percikli i Demira je uhapsila policija nakon što su ih identifikovali zahvaljujući snimku sa nadzorne kamere. Basaj je pobegao u Gruziju, a Sariyildiz i Fatih Erginoglu na Kipar. Percikli i Demir ostaju u pritvoru, dok se čeka hapšenje ostalih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.