MONSTRUOZNO UBISTVO TINEJDŽERA: Dve BEBE zajedno sa roditeljima žive IZGORELE u podmetnutom požaru: Osetićeš svu bol kao i oni, dok su UMIRALI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 08:58

MONSTRUOZNO UBISTVO TINEJDŽERA: Dve BEBE zajedno sa roditeljima žive IZGORELE u podmetnutom požaru: "Osetićeš svu bol kao i oni, dok su UMIRALI!"

U požaru su stradali i brat Hasan, Djibril, njegova supruga, Adja Diol i njihova 22-mesečna ćerka Khadija
Gavin Sejmor (19) iz Kolorada osuđen je na 40 godina zatvora zbog podmetanja požara u kojem su dve bebe i tri odrasle osobe izgorele žive u svom domu.
On je mao je 16 godina kada je izazvao požar u kući u kojem je poginulo petoro članova porodice iz Senegala u Grin Vali Renču uDenveru, 5. avgusta 2020. godine. Priznao je krivicu za ubistvo drugog stepena i dobio je maksimalnu kaznu koju bi mogao dobiti pred sudom u petak, prenosi Daily Mail.
Istragom je utvrđeno da je napad bio slučaj pogrešnog identifikovanja u narkotrafikingu koji je krenuo po zlu. Jedan muškarac, žena i dete...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.