MONSTRUOZNO: Medicinska sestra (32) optužena za UBISTVO sedam beba i pokušaja da ubije još 10

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 07:18

MONSTRUOZNO: Medicinska sestra (32) optužena za UBISTVO sedam beba i pokušaja da ubije još 10

Medicinska sestra u Herefordu optužena je za ubistvo 7 beba u odeljenju za novorođenčad u bolnici Grofica od Čestera u Češiru.

Lusi Letbi iz Hereforda, Herefordšir, radila je u odeljenju za novorođenčad u bolnici Grofica od Čestera u Česteru. Ona negira sve optužbe, piše Daily Mail.

Optužena je da je ubila pet dečaka i dve devojčice i pokušala da ubije pet dečaka i pet devojčica između juna 2015. i juna 2016. u bolnici Grofica od Čestera u Češiru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Međutim, ona odbacuje svih 17 optužbi.

If Lucy Letby is found guilty of murdering seven babies, and guilty of attempted murder of a further 10 babies, she will go down as one of the most hated, notorious murderers in all of history. A shocking case, all round. I feel for the jurors.

— Vitt (@Vitt2TsNoC) October 4, 2022

Sudski nalog zabranjuje prijavljivanje identiteta preživele i preminule dece koju je Lusi, prema optužbama, napala i zabranjuje identifikaciju roditelja ili svedoka povezanih sa decom.

Procenjuje se da će suđenje u Mančesteru trajati do šest meseci.

Porota tek treba da bude izabrana, a ročište je odloženo za četvrtak, kada se očekuje da će se održati rasprava.

Ranije ove godine, Letbijeva je prvobitno bila optužena za ubistvo osam beba i pokušaj ubistva još 10 beba.

Očekuje se da će suđenje privući veliku pažnju, zajedno sa pitanjima o tome kako su navedeni zločini mogli biti izvršeni, kao i ispitivanjem bolničkih procedura.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.