MONSTRUOZNIM LAŽIMA IZVREĐALI VUČIĆEVU MAJKU: Probijeno moralno dno u opozicionim medijima

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2023, 02:46

MONSTRUOZNIM LAŽIMA IZVREĐALI VUČIĆEVU MAJKU: Probijeno moralno dno u opozicionim medijima

Nemoćni da ga politički poraze, posegli su za najnižim oblikom borbe - monstruozno su napali cak i Vučićevu majka Angelinu!

Mediji u vlasništvu Dragana Šolaka koji promovišu političke stavove Dragana Đilasa probili su moralno dno.

Vođeni bolesnom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, na najbedniji mogući način u svoje blato probali su da uvuku, ni krive ni dužne, i članove njegove porodice.

Podsetimo, samozvani “profesionalni” >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << list "Danas" objavio je na svojoj strani odvratan naslov - "Ko je Musliju, za kog Vučić tvrdi da nije njegov otac". Valjda misleći da će tako više da povrede Aleksandra Vučića, pred celom javnošću lažima su pokušali da dovedu u pitanje moral postene žene, majke i bake koja ima 79 godina.

Šta na ovo reci, osim: Sram vas bilo!

Podsetimo, u toku je opšti napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji treba da rezultira njegovim ubistvom i ubistvom njegove porodice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sad udaraju i na majku predsednika Vučića: Probijeno moralno dno u opozicionim medijima

Izvor: 24sedam.rs, 03.Nov.2023

Vođeni bolesnom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, na najbedniji mogući način u svoje blato probali su da uvuku, ni krive ni dužne, i članove njegove porodice

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.