MONSTRUMI POJELI 30 LJUDI: Policajci u frižideru zatekli STRAŠNU SCENU! Umro poznati kanibal! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUMI POJELI 30 LJUDI: Policajci u frižideru zatekli STRAŠNU SCENU! Umro poznati kanibal! (VIDEO)

Krasnodarski kanibal Dmitrij Bakšejev preminuo je u bolnici.

Prema navodima njegove odbrane, uzrok smrti još nije utvrđen.

Podsetimo, u krasnodarskom kraju, na jugu Rusije, policija je 2017. godine uspela da otkrije i zatim uhapsi bračni par ubica koji su jeli ljudsko meso, odnosno delove tela svojih žrtava. Ti kanibali su u dužem razdoblju ubili više od 30 ljudi. Policija ih je pronašla zahvaljujući slikama iz mobilnog telefona. U toku asfaltiranja Ulice Rjepina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Krasnodaru radnici su pronašli telefon u kojem su bile zastrašujuće fotografije.

Telefon su predali policiji koja je brzo uhapsila bračni par Dmitrija (35) i Nataliju (42) Bakšejev. Dmitrij je često pozirao sa mrtvim ljudskim telima.

Na jednoj fotografije je datum 28. decembar 1999. na osnovu čega policija zaključuje da su ovi ljudožderi skoro dve decenije ubijali i jeli ljude. Oni su kidnapovali svoje žrtve ili ih pozivali na piće, a zatim ih ubijali, a potom sekli i spremali u svoj frižider.

Da su se hranili ljudskim mesom, oni nisu poricali, a policija je pronašla u njihovom frižideru delove sedam ljudskih tela.

Prvu informaciju o "čudnim ljudima" u Krasnodaru su objavili 11. septembra 2017. Tamošnji novinari su pisali da je neki čovek pronašao odsečenu glavu i fotografisao se sa njom. Kasnije se ispostavilo da je to Dmitrij Bakšejev.

Осужденный на 12 лет "краснодарский каннибал" умер в больнице ФСИН https://t.co/fr7OssOI1U pic.twitter.com/pJKW5UKjSe

— РЕН ТВ | Новости (@rentvchannel) February 17, 2020

Istraga je utvrdila da su 8. septembra 2017. građanin Krasnodara Dmitrij i njegova supruga Natalija pili alkohol sa nekom ženom koju su upoznali tog dana. Sa novom poznanicom su se sukobili, a zatim je ubili. Dmitrij se zatim slikao sa delovima tela žene sa kojom su proveli veče. Kasnije je tvrdio kako je u šumi pronašao ubijenu ženu.

Zašto je ubijao ljude, Dmitrij nije mogao da objasni policiji već je samo rekao da je "napravio glupost". Izvesnu Lenu Dmitrij je prema sopstvenom iskazu ubio zato što je počela da mu se udvara, a on je bio veran Nataliji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.