MONSTRUM Ubica taksiste priznao jos jedan zlocin

Izvor: medio.rs, 09.Feb.2016, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUM Ubica taksiste priznao jos jedan zlocin

Milić Ilić, osumnjičeni za ubistvo taksiste Čedomira Popovića iz Šapca, na saslušanju u policiji priznao je da je u avgustu prošle godine ubio i Jovu Maleševića (60) iz istog mesta.

Kako je saopštio MUP, pripadnici tog ministarstva operativnim radom rasvetlili su slučaj teškog ubistva koje se dogodilo avgusta 2015. godine u Šapcu.

Osumnjičeni Ilić se tereti da je u avgustu u centru grada, žrtvi naneo povrede tupim predmetom, da bi ga potom usmrtio oštrim >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << predmetom, nanevši mu povrede vrata.

Podsećamo, šabačka policija uhapsila je juče M. I. (19) i M. P. (20) zbog sumnje da su u nedelju uveče zaklali taksistu Čedomira Popovića (61)!

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.