MONSTRUM POLICIJI REKAO DA JE ĐOKIĆE UBIO - NJEGOV SIN! Jeziv pokušaj ubice da smesti zločin sopstvenom detetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021, 21:36

MONSTRUM POLICIJI REKAO DA JE ĐOKIĆE UBIO - NJEGOV SIN! Jeziv pokušaj ubice da smesti zločin sopstvenom detetu

On je monstruozni zločin pripremao više od šest meseci poput profesionalca

Kada je policija došla po Gorana Džonića prvo je rekao da je Đokiće najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin.

, pratio im kretanja, a sef sa novcem locirao je dok im je prao automobil.

Zatim je osmislio kako da ih otme, surovo ubije, zapali i zakopa u jami.

- Zahvaljujući upornom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i samopregornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odeljenja, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspeli smo da dođemo do jednog lica za koga osnovano sumnjamo da je učestvovalo u monstruoznom ubistvu porodice Đokić - naveo je Vulin u pisanoj izjavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MONSTRUM ŠOKIRAO IZJAVOM U POLICIJI: Terao Gorana da gleda kako mu ubija ženu i dete, pa spalio lice jednoj od žrtvi

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2021

Kada je policija došla po Gorana Džonića prvo je rekao da je Đokiće najverovatnije ubio njegov sin, ne znajući da je temeljna policijska istraga već utvrdila da je on počinio gnusni zločin...Ubistvo porodice Đokić bilo je dobro pripremljeno i isplanirano, a istraga o jednom od najmonstruoznijih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.