MONSTRUM Otac ubio ćerkicu (1) bejzbol palicom, pa spalio njeno telo, a kada je tužilac otkrio motiv svi su ZANEMELI OD ŠOKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUM Otac ubio ćerkicu (1) bejzbol palicom, pa spalio njeno telo, a kada je tužilac otkrio motiv svi su ZANEMELI OD ŠOKA

Detetova majka pozvala je policiju nakon što je zatekla poruku izopačenog muža

Dvadesetpetogodišnji Rajan Lorens ubio je ćerkicu od 21 mesec palicom za bejzbol, a zatim spalio njeno telo i bacio u potok u Okrugu Onondaga (američka savezna država Njujork).

Iza ovog užasnog zločina stoji ljubomora. Hrabra devojčica od nepune dve godine preživela je rak oka, ali otac nije mogao da se izbori s podrškom koju je dobijala sa svih strana.

Posle detetove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smrti 2016. godine tužilac Bil Ficpatrik izjavio za CBS 5 News da očeve izjave "navode na zaključak da je bio ljubomoran zbog pažnje koju je dete dobijalo, a on nije".

Maddox Lawrence has been missing since Saturday. Her father is in custody. #News10NBC pic.twitter.com/EFehu2LTpD

— Nikki Rudd (@whec_nrudd) February 23, 2016

Neposredno pre njenog prvog rođendana, maloj Medoks je otkriven retinoblastom, redak oblik raka, ali ona je pobedila bolest.

Rajan Lorens i njegova ćerka nestali su 20. februara 2016. kada ju je Lorens oteo, odveo na skriveno mesto i ubio bejzbol palicom. Potom je njeno telo spalio i bacio u potok.

Police release mugshot of Ryan Lawrence, charged in death of #MaddoxLawrence https://t.co/LagDbWpNtq pic.twitter.com/3Izscbm885

— CNYCentral (@CNYCentral) February 23, 2016

PLEASE RT: Amber Alert issued for 1-year-old Maddox Lawrence. Spread the word! pic.twitter.com/n849AkLOQA

— HLN (@HLNTV) February 22, 2016

Baby Maddox Lawrence is being remembered today as part of the #Syracuse Ride for Missing Children. 110 cyclists are riding 94 miles to raise awareness for missing and exploited children. We’ll be live from the start at 8:00 am on @SPECNewsCNY pic.twitter.com/L9GjrGhlBu

— Brad Vivacqua (@Brad_Vivacqua) September 27, 2019

This is a very dark day for #Syracuse. Heartbreaking day. Our thoughts and prayers are now with #MaddoxLawrence pic.twitter.com/MRJ2Dm2Lm3

— Syracuse & Central New York (@SyracuseCNY) February 23, 2016

Amber Alert has been cancelled at 1:31 p.m. for Maddox Lawrence. pic.twitter.com/XrmGSWvUGY

— NewsChannel 9 (@NewsChannel9) February 23, 2016

Crowds gather at Inner Harbor in Syracuse to remember Maddox Lawrence https://t.co/kW9diriCMU pic.twitter.com/lfpBSzzzlW

— Sarah Moses Buckshot (@SarahMoses315) February 25, 2016

Detetova majka Morgan Lorens pozvala je policiju nakon što je zatekla poruku izopačenog muža u kojoj je nagovestio da namerava da naudi njihovoj ćerki. Ostaci male Medoks nađeni su u okrugu Onandaga, u Sirakjusu, 36 sati nakon što je prijavljen nestanak oca i ćerke.

Lorens je uhapšen ubrzo potom, a na sudu je priznao da je nasmrt pretukao ćerku. Osuđen je na doživotnu robiju, sa mogućnošću oslobađanja posle 25 godina.

INCEST, POSESIVNOST I UBISTVO: O ovoj ženi se ništa ne zna, a imala je jednu od KLJUČNIH ULOGA u Hitlerovom životu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.