MONSTRUM IZ TUZLE JE DOLAZIO U KAFIĆ I MALTRETIRAO ŽRTVU: Govorio joj da mu se sviđa pa je BRUTALNO izrešetao! JEDNA GREŠKA POLICIJE bila kobna u svemu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 19:09

MONSTRUM IZ TUZLE JE DOLAZIO U KAFIĆ I MALTRETIRAO ŽRTVU: Govorio joj da mu se sviđa pa je BRUTALNO izrešetao! JEDNA GREŠKA POLICIJE bila kobna u svemu!

Brojni građani danas su se ponovo okupili na protestnoj šetnji u Tuzli, tražeći pravdu za nedavno ubijenu . Skup je obeležila potresna ispovest konobaric, koja je svedočila ubistvu, za koje se sumnjiči policijski službenik.

Sedmog februara ove godine ženska osoba je usmrćena u nepsrednoj blizini kafića u kojem je bila suvlasnica, a za ubistvo se sumnjiči policijski službenik. Od tada do danas u nekoliko navrata su održani protestni skupovi u Tuzli, a demonstranti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << traže ostavke ministra unutrašnjih poslova TK i direktora Uprave policije MUP-a TK.

Današnje protestno okupljanje obečežila je ispovest konobarice, koja je svedočila ubistvu počinjenom službenim pištoljem. Na početku je ona kazala da je osumnjičeni policajac u njihov kafić počeo dolaziti pred kraj prošlogodišnje sezone, a najčešće je boravio u susjednoj pizzeriji u kojoj se skrivao od ljudi, konzumirajući alkohol.

- Od kraja novembra policajac je često znao doći kod nas, čak i nakon posla u uniformi. Popio bi kafu ili čaj, ne zadržavajući se dugo. Nakon toga bi odlazio u pizzeriju gdje bi ostatak vremena provodio konzumirajući alkohol. Nakon nekoliko sati bi dolazio u naš objekt te se u pijanom stanju raspitivati o suvlasnici - kaže konobarica.

Ističe da je policajac od nje tražio da mu pomogne te da razgovara sa žrtvom i prenese joj da je on u fazi razvoda braka te da bi voleo pored sebe imati ženu poput nje.

- U zadnje vreme ona je to primećivala, čak joj je izjavio da mu se sviđa, dok je ona na lep i kulturan način ga zamolila da ne priča o toj temi jer je to ne zanima. Ali, on nije odustajao. Zadnjih petnaestak dana sedeo je u uglu kafića koji ne pokriva video nadzor, pio je, navaljivao i podizao ton - ističe konobarica.

Kobnog dana, kako navodi konobarica, žrtva je radila prvu smjenu, nakon čega je otišla na trening, a policajac se pojavio u objektu između 15 i 15:30 sati. Naručio je čaj, popio gutljaj-dva i otišao u susednu pizzeriju.

- Iz nje je izlazio u nekoliko navrata i dolazio u našu zatvorenu baštu, gledajući ima li nje. Nakon izvesnog vremena je došao i naručio pivo. U međuvremenu je u pijanom stanju došao gospodin kojeg prvi put vidim. Naručio je pivo i seo u baštu. On je prešao u svoj deo gde sedi i pitao povišenim tonom za žrtvu. Tada je ušao gospodin i pitao me da li me neko dira. Rekla sam da je sve u redu. Naručio je dva piva i nastavio je piti - dodaje Beganović.

Ona navodi da je u međuvremenu došlo do verbalnog sukoba između spomenutog gospodina i policajca, koji je pozvao policiju. Prema njenim tvrdnjama bez potrebe je policija uhapsila gospodina, dok je on ostao u objektu nastavivši da konzumira alkohol.

Kaže da ju je u jednom trenutku izvan objekta pozvao čuvar tržnog centra istaknuvši da je kontaktirao suvlasnicu, koja se nedugo nakon toga pojavila.

- Ona me smirivala i govorila da ćemo zatvoriti objekat. U jednom trenutku on je izašao, a ona ga je zamolila da nas ostavi nasamo. On je ostao pored nas. Vratile smo se unutra, a ona mi je rekla da mu naplatim i da zatvorim kafić. Policajac je ušao iza nas i seo na svoje mesto, tražila sam da naplatim, ali on na to nije reagovao - prisjeća se konobarica.

Nakon što je žrtva naredila da se naplati za popijeno piće, konobarica tvrdi da je policajac njenu gazdaricu počeo vređati.

- Krenula je na zadnji izlaz, a ja sam se nadala da će on novčanik izvaditi. Ništa mi nije odgovarao, samo je gledao u pravcu ka kojem je ona krenula. Naglo je ustao, a ja sam ga zamolila da je pusti na miru. Ona se okrenula i rekla mu da ga neće vređati, ali da će uznemiravanje riješiti sa policijom. U jednom trenutku je potrčao, vrišteći sam ga vukla za rukav i ne znam ni odakle, on je izvadio pištolj i ispalio hitac u leđa - opisuje konobarica svedok ubistva.

Brišući suze sa lica, ona navodi da je uspela policajca odgurnuti, dok je suvlasnica pokušavala ući u susednu pizzeriju kako bi se spasila. Međutim, u tome nije uspela. policajac je stigao, približio joj se i ispalio sve metke, što je bilo kobno.

Iz Uprave policije MUP-a TK ranije su kazali da je policajac ubistvo počinio službenim pištoljem, koji zapravo kod njega nije smeo biti jer se nalazio na godišnjem odmoru. Interna istraga će pokazati ko je napravio ovakav propust.

(Srbija Danas/Klix)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.