MONSTRUM IZ RIPNJA SUTRA NA SASLUŠANJU: Evo kolika mu robija preti

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 09:02

MONSTRUM IZ RIPNJA SUTRA NA SASLUŠANJU: Evo kolika mu robija preti

Informacije su potvrđene u Višem javnom tužilaštvu. 

Stojan Ilić (38) iz Ripnja uhapšen je zbog sumnje da je nožem ubio devojčicu (16), a zatim povredio njenu majku, babu i ujaka.

Osumnjičeni će sutra biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu. 

Navodno, osumnjičeni Stojan može biti osuđen i na doživotnu robiju.

Stojan je osumnjičen da je najpre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubio devojčicu (16) i njeno telo ostavio pored pruge, a potom otišao do njene porodične kuće gde je nožem pokušao da ubije i njenu familiju, majku, ujaka i baku.

Baba i ujak devojčice (16), koju je, kako se sumnja, juče ubio Stojan Ilić (38) iz Ripnja, pušteni su kući, dok je njena majka zadržana u bolnici.

Rođaci i komšije ubijene devojčice kažu da se Stojan ponašao čudno, ali da ništa nije slutilo na tragediju. Prema navodima tetke od majke ubijene devojčice, Stojan se njoj ranije žalio na probleme i govorio joj kako obilazi manastire i vračare.

- Žalio se i meni koliko puta da ima probleme. Da ne zna šta da radi, da ide po manastirima, po vračarama. To je meni lično rekao. Ja sam ga savetovala, dala sam mu dobar savet, da se mane toga - rekla je rođaka.

Ona je istakla i da je Stojan sa porodicom ubijene devojčice do tada "živeo u miru".

- Slagali su se, pili su kafu zajedno, družili su se. Dolazio je tu stalno, i on i sva braća njegova, družili su se svi. To niko nije mogao da pretpostavi - kazala je u suzama ona.

Sve vesti o jezivom krvavom piru u Ripnju čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LEŽAO U ZATVORU ZBOG BIZARNOG ZLOČINA Stojan koji je ubio devojčicu u Ripnju BIO OSUĐIVAN

Izvor: Blic, 11.Apr.2023

Stojan I. (38), muškarac koji je osumnjičen da je juče N. P. (16) silovao pa izbo u šumi u Ripnju, a potom ušao u njenu kuću i nožem nasrnuo na majku, babu i ujaka, ranije je osuđivan zbog krađa i razbojništva, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.