MONSTRUM IZ GRADAČCA SAHRANJEN U NAJVEĆOJ TAJNOSTI?! Telo danima niko nije hteo da preuzme, bosanski mediji tvrde da je pokopan na OVOM mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2023, 10:16

MONSTRUM IZ GRADAČCA SAHRANJEN U NAJVEĆOJ TAJNOSTI?! Telo danima niko nije hteo da preuzme, bosanski mediji tvrde da je pokopan na OVOM mestu

Telo Nermina Sulejmanovića danima niko nije hteo da preuzme, a on je, navodno, sahranjen u tajnosti, u blizini Gradačca.

Nermin Sulejmanović koji je u svom krvavom piru 11. avgusta ubio suprugu Nizamz Hećimović i dvoje turskih državljana, sahranjen je u tajnosti u blizini Gračanice. Ubica je sahranjen u četvrtak u najvećoj tajnosti u blizini Gračanice, mesta koje je tridesetak kilometara udaljeno od Gradačca.

Ova informacija, koja se kasno u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četvrtak pojavila na lokalnim portalima, za sada nije zvanično potvrđena.

Zbog stravičnog zločina proglašena je trodnevna žalost i žrtve su sahranjene, ali telo ubice niko nije hteo da preuzme i sahrani pa je on na kraju u tajnosti ukopan. Zbog zločina je potkopano poverenje javnosti u rad suda i policije, a pokrenuta je i istraga kako bi se utvrdilo ko je Nerminu otkrio gde se krije njegova supruga.

Među osumnjičenima se našla i policajka koja je navodno bila u vezi sa ubicom, ali je ona u tom trenutku bila na odmoru u Italiji, pa do visokopozicioniranih policajaca koji su se družili sa njim, ali i pojedinih sudija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.