MONSTRUM IZ GRADAČCA LIKVIDIRAO I DETE! U krvavom pohodu ubio tri osobe - policija i dalje traga za njim, GRAD BLOKIRAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 13:19

MONSTRUM IZ GRADAČCA LIKVIDIRAO I DETE! U krvavom pohodu ubio tri osobe - policija i dalje traga za njim, GRAD BLOKIRAN

U toku je potera, specijalci su na terenu.

Muškarac koji je upucao suprugu danas u Gradačcu prenosio je uživo snimak na Instagramu. Radi se o Nerminu Sulejmanoviću, bodibilderu i fitnes treneru, koji je od ranije poznat policijskim organima.

"Avaz" saznaje da je Sulejmanović ubio tri osobe. Likvidirano je i dete.

Muškarac je na društvenoj mreži Instagram objavio video izuzetno uznemirujućeg sadržaja, navodeći gledaocima da će uživo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << videti ubistvo. Potom se na videu vidi kako uzima pištolj i ispaljuje metak u čelo ženskoj osobi. Takođe, na videu se može čuti i plač deteta koje se nalazilo u neposrednoj blizini. Gledanje ovog videa se ne preporučuje zbog izrazito uznemirujućeg sadržaja.

Policija trenutno traga za osobom koja je počinila pucnjavu u Gradačcu, a sve aktivnosti se sprovode u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom u Tuzli. Kako prenosi mediji, trenutno se vrši intenzivna potraga za ubicom. Zatvoreni su ulazi i izlazi iz grada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.