MONSTRUM IZ GRADAČCA IMAO PODEBELI DOSIJE: Bio član poznatog narko-klana i ranije privođen u policiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2023, 14:20

MONSTRUM IZ GRADAČCA IMAO PODEBELI DOSIJE: Bio član poznatog narko-klana i ranije privođen u policiju

Prema navodima, Sulejmanović je ubio tri osobe i dete. 

Nermin Sulejmanović, bodibilder i fitnes trener, koji je danas u Gradačcu ubio suprugu i sve prenosio na Instagramu, imao debeo dosije.

Naime, on je i ranije bio privođen, a prema dostupnim podacima, bio je i član narko-grupe.

Prema navodima Avaza.ba, Sulejmanović je ubio tri osobe i dete.

Na snimku koji je objavio na društvenim mrežema, a koji je izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uznemirujućeg sadržaja, vidi se krv svuda. Takođe, vidi se trenutak kada je upucao suprugu iz pištolja.

- Evo da vidite kako izgleda ubistvo uživo - poručio je ubica.

Sulejmanović je pobegao sa lica mesta. U toku je potera za njim, specijalci su na terenu.

Potera za Sulejmanovićem i dalje traje, rekli su iz MUP-a Tuzlanskog kantona.

Prema navodima BiH medija, Sulejmanović je bio deo član narko-grupe Emira Kodžaga.

Kodžaga je uhapšen u policijskoj akciji koja je izvedena u augustu 2013. godine u kojoj je uhapšeno još 17 osoba koje su se dovodile u vezu sa krivičnim delom neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Optužen je da je od marta do jula 2013. godine većem broju osoba u Tuzli prodavao marihuanu i heroin, navodi Klix.ba.

Kodžaga je 2014. godine osuđen na dve godine zatvora. Ponovo je uhapšen 2017. godine zbog sumnje da je pucao ispred poznatog tuzlanskog ugostiteljskog objekta Sezam Tenis.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.