MONSTRUM ĆE NA ROBIJI PROVESTI 40 GODINA: Potvrđena presuda očuhu za SVIREPO UBISTVO LUNE, pijan brutalno pretukao dete

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 11:35

MONSTRUM ĆE NA ROBIJI PROVESTI 40 GODINA: Potvrđena presuda očuhu za SVIREPO UBISTVO LUNE, pijan brutalno pretukao dete

Zoran Albić (25) iz Prahova je u noći između 26. i 27. maja 2019. godine do smrti tukao Lunu staru dve godine i osam meseci, ćerku žene sa kojom je tada živeo Vesne Firulović.

Apelacioni sud u Nišu danas je potvrdio pravosnažnu presudu od 40 godina Zoranu Albiću za ubistvo devojčice Lune Firulović (2).

Podsetimo,

Albić je Lunu, ljut što ne prestaje da plače kada je došao iz provoda besomučno udarao po telu i glavi, nanevši joj čak 52 povrede, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od kojih je fraktura lobanje bila opasna po život. Devojčicinu majku je izbacio iz kuće i pustio tek kada se Luna "umirila". Da bi je povratili umivali su je vodom, a u hitnoj službi su lagali da je pala sa terase dok su spavali.

Majka se sumnjiči da je sve to znala, ali da je štitila nevenčanog supruga.

Istražiteljima su, međutim, tvrdnje majke Vesne Firulović i očuha Zorana Albića bile sumnjive. Detaljno je pregledana kuća, u kojoj je navodno devojčica sama noću, u četiri sata, izašla na terasu na kojoj nije bilo ograde i pala.

- U sobama su nađeni tragovi krvi, što ukazuje na to da je devojčica pretučena u kući. U daljoj istrazi je utvrđeno da je nasilnik te večeri bio u provodu, napio se, a kada je došao kući, zasmetao mu je plač deteta koje se probudilo. Pretukao je devojčicu, a da bi prikrio zlodelo, bacio je sa terase na beton. Majka je, sumnja se, sve to znala, i štitila je ubicu svoje ćerke. Ispituje se da li je u kobnom batinjanju učestvovala i majka - rekao je nedugo posle ubistva izvor upoznat sa istragom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.