MONIKA JE ŽIVA! Malčanski berberin je u bekstvu i vuče je sa sobom u brda, DRAMA U TOKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONIKA JE ŽIVA! Malčanski berberin je u bekstvu i vuče je sa sobom u brda, DRAMA U TOKU!

Kako se nezvanično saznaje, Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski berberin, tokom bekstva sa sobom svuda vodi i devojčicu.

Monika Karimanović (12) je još uvek živa!

- Monika je živa i vuče je sa sobom u brda - rekao je izvor blizak policiji.

Inače, kuća u kojoj je pronađena Monikina kosa pripada snaji Ninoslava Jovanovića.

Podsetimo,  Monika i berberin su viđeni ranije kod pruge Niš-Zaječar. Policija, meštani, žandarmerija su na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << terenu i čeka se da otmičar bude uhapšen.

U akciju potrage su uključeni i psi tragači, koji prate tragove osumnjičenog.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova izdali su saopštenje da intenzivno tragaju za muškarcem Jovanovićem zbog sumnje da je na teritoriji Niša izvršio krivično delo otmica i potvrdili da je poslednji put viđen u okolini Knjaževca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MONIKA JE ŽIVA: Malčanski berberin je vuče sa sobom u brda

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2019

Kako smo nezvanično saznali, Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski berberin, tokom bekstva sa sobom svuda vodi i devojčicu Monika Karimanović (12) je još uvek živa! Kako smo nezvanično saznali, Ninoslav Jovanović, zvani Malčanski berberin, tokom bekstva sa sobom svuda vodi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.