MOMIR BULATOVIĆ PREŠAO NA BICIKL

Izvor: Kurir, 29.Nov.2010, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOMIR BULATOVIĆ PREŠAO NA BICIKL

BEOGRAD - Prešao Momo na zdrav život! Momira Bulatovića, nekadašnjeg premijera SRJ i predsednika Crne Gore, paparaco Kurira ovekovečio je u jutarnjem razgibavanju na Novom Beogradu. Pošto je već isplanirao nedeljno jutro na točkovima, morao je da ih dobro napumpa na obližnjoj pumpi u Bloku 70.

BEOGRAD - Prešao Momo na zdrav život!

Momira Bulatovića, nekadašnjeg premijera SRJ i predsednika Crne Gore, paparaco Kurira ovekovečio je u jutarnjem razgibavanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na Novom Beogradu. Pošto je već isplanirao nedeljno jutro na točkovima, morao je da ih dobro napumpa na obližnjoj pumpi u Bloku 70.

Isti taj Bulatović je pre dva meseca, poprilično nacvrcan, izazvao saobraćajku svojim „folksvagenom“. Treznio se u policijskoj stanici jednu noć (tačnije devet sati), jer je prethodno odbio da „duva“. Postupak u vezi s tim slučajem, zbog koga Bulatoviću, po novom zakonu o saobraćaju, preti dodavanje 16 negativnih poena i oduzimanje 138.000 dinara, još je u toku.

Momo je, očigledno, naučio lekciju.

Ekipa Kurira

Hapse te što si pijan?!

Od privođenja zbog vožnje pod dejstvom alkohola upečatljivija je faca Momira Bulatovića u tom trenutku, a posebno ono što je tom prilikom rekao policajcima:

- Odeš u kafanu, napiješ se, a onda te policija hapsi zato što si pio?! Pa kako danas čovek da ne pije - upitao se tada Bulatović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.