MOLIM VAS, DA LI NEKO MOŽE NEŠTO DA UČINI?! Bruje društvene mreže - poznata internet stranica prodaje majice sa likom dečaka-ubice (13)!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 14:43

"MOLIM VAS, DA LI NEKO MOŽE NEŠTO DA UČINI?!" Bruje društvene mreže - poznata internet stranica prodaje majice sa likom dečaka-ubice (13)!

Da podsetimo, on je osumnjičen za ubistvo deset osoba, devet učenika i školskog čuvara.

Na jednoj poznatoj internet platformi za prodaju suvenira, prodaju se majice za likom dečaka-ubice (13) koji je osumnjičen za masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar".

- Poznata platforma za suvenire izbacila je majice sa likom dečaka ubice, koje nose nasmejani modeli i koštaju dvadesetak evra. Kad me kap nije strefila! Mislila sam da se neko neumesno šali. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Molim vas, da li neko može nešto da učini? Prodaja ovih majica mora da se zabrani! Sve je to zahvaljujući stranim Jutjuberima, iz Malezije, Indonezije... Oni kače lažne snimke dečaka i tugaljive priče o njemu, a ne znaju ništa o slučaju, samo ono što su prikupili sa interneta i tako kreiraju lažnu sliku. Da nije njih, niko ove majice ne bi pravio ni prodavao. Ljudi, stranci, možda i kupe ne znajući uopšte ko je osoba na majici i kakvo je strašno zlodelo počinio - rekla je jedna žena koja posećuje ovaj sajt.

Sajt je registrovan u Maroku.

Na popularnom sajtu za prodaju, kada se u pretrazi ukuca ime dečaka sa Vračara pojave se majice sa njegovim likom.

Majice su ženske i muške, dugih i kratkih rukama, ima ih u svim bojama i veličinama.

Na sredini majice je velika slika dečaka ubice sa crnim florom preko očiju, a na sajtu se navodi da kupac može da bira da li želi da mu slika bude napred ili na leđima.

Cena klasične majice kratkih rukava je 16,29 dolara, dok je cena majice dugih rukava 24,59 dolara.

Postoje i skuplje vraijante, jedna je majica za trening i košta 28 dolara, a druga je dugačka majica i cena joj je 29 dolara po komadu.

Na sajtu je navedeno da se ovaj skandalozan proizvod može isporučiti i kupcima u Srbiji, a rok isporuke je desetak dana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.