MOLIM SVE SUGRAĐANE... Bolan apel majke nestale Emilije (14) - ako ste je videli, odmah se javite!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 17:53

"MOLIM SVE SUGRAĐANE..." Bolan apel majke nestale Emilije (14) - ako ste je videli, odmah se javite!

Podsetimo, ona je nestala 13. aprila rano ujutru kada je napustila svoj dom, a sumnja se da je nakon izlaska ušla u automobil i na taj način otišla

Za devojčicom Emilijom Jovanović (14), koja je nestala 13. aprila u Ćupriji nakon što je napustila svoju kuću, još uvek se traga, a porodica i prijatelji mole za pomoć.

.

Njena majka svakodnevno na društvenim mrežama moli ljude za pomoć, kao i da se uključe u potragu za njenom ćerkom.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Molim sve sugrađane Ćuprije koji imaju vikendice duž ili u blizini Velike Morave da ih obiđu i obaveste ukoliko primete da je Emilija Jovanović u njima - napisala je devojčicina majka Nataša na društvenim mrežama.

Porodica devojčice moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju da odmah obaveste policiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.