MOLILA GA JE DA JOJ ODUZME ŽIVOT: Isplivali detalji ubistva iz milosrđa! Ispalio devet metaka u ženu, pa se ubio

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2023, 09:22

"MOLILA GA JE DA JOJ ODUZME ŽIVOT": Isplivali detalji ubistva iz milosrđa! Ispalio devet metaka u ženu, pa se ubio

Nakon zločina muškarac (73) je pucao sebi u glavu

Više javno tužilaštvo u Beogradu je naredilo obdukciju tela bračnog para muškarca (73) i žene (70) iz Zemuna. Prema preliminarnim saznanjima, sumnja se da je reč o ubistvu iz milosrđa, uz samoubistvo.

Na telu žene, pronađeno je devet prostrelne rane koje ukazuju na ubistvo. Nedaleko od nje, pronađeno je telo muškarca sa prostrelnom ranom na glavi, što upućuje na samoubistvo.

Istragom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je utvrđeno da su ispaljeni hici potekli iz istog ilegalnog pištolja CZ 7,65 mm. Policija je obavila uviđaj i razgovarala s rođakom bračnog para, koji je otkrio motiv iza ovog zločina iz milosrđa. Prema njegovim rečima, žena je bila teško bolesna i izrazila je želju da joj suprug oduzme život. Veruje se da je muškarac ispalio više hitaca kako bi onemogućio preživljavanje supruge.

- Ona je bila teško bolesna i nije želela da živi. Molila ga je da joj oduzme život. Verujemo da je zato ispalio više hitaca da ne bi imala mogućnost da preživi -  kaže sagovornik Telegrafa blizak istrazi.

Tela bračnog para pronađena su na krevetu u njihovoj spavaćoj sobi. Rođak je poslednji put video bračni par 14. jula, a policiju je pozvao 16. jula jer nije mogao da ih kontaktira telefonom, vrata su bila zaključana, a roletne spuštene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Devet metaka u ženu, jedan sebi u glavu: Detalji obdukcije slikara i njegove žene iz Zemuna

Izvor: 24sedam.rs, 19.Jul.2023

Detalji tragedije u Zemunu potvrdili da je u pitanju ubistvo iz milosrđa

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.