MOJ OTAC I VANJA SE NISU POZNAVALI Oglasila se ćerka ubijenog frizera iz Velesa

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 01:39

"MOJ OTAC I VANJA SE NISU POZNAVALI" Oglasila se ćerka ubijenog frizera iz Velesa

Policija je pokrenula sveobuhvatnu istragu oba slučaja.

Kako je saopštio MUP ubijena je istog dana kada je nestala, 27. novembra, oko 10.00 časova, odnosno oko dva i po sata nakon što je nestala.

Iste ubice su ubile i veleškog frizera Pančea Žežovskog (74), čije je telo pronađeno danas u Velesu.

Informaciju su potvrdili iz MUP-a, pojašnjavajući da je motiv za dva ubistva, koje su počinile iste ubice bio lični interes, prenosi Kurir. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Vanja i Panče se nikada u životu nisu sreli, nisu se poznavali.

To je kazala njegova ćerka koja je u telefonskom razgovoru istakla da ni ona ni bilo ko u njenoj porodici nije poznavao Vanju niti bilo koga u njenoj porodici.

- Ni moj otac ni iko od nas nisu lično poznavali devojku. Ja sam u policijskoj stanici, još ništa ne znam, osim da je moj otac pronađen mrtav, zakopan. Prvi put od vas novinara, čujem da je motiv ubistva koristoljublje. Nisam čitala saopštenje MUP-a, ali mogu reći da moj otac nikada nije bio bogat čovek, pa ne znam šta znači pojam koristoljublje. U stanici sam, ne mogu više ništa da kažem, jer ni ja nemam detalje - rekla je ćerka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.