MOJ LEPI ANĐELE, POTPUNO SAM UNIŠTENA Andrea izvučena iz automobila pa svirepo likvidirana, njeno telo pronađeno u polju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2023, 06:47

"MOJ LEPI ANĐELE, POTPUNO SAM UNIŠTENA" Andrea izvučena iz automobila pa svirepo likvidirana, njeno telo pronađeno u polju

Andrea Vaskez, 19-godišnja devojka iz Kalifornije, je oteta i ubijena nakon što je upucana dok je bila u automobilu svog dečka

Andrea Vaskez, 19-godišnja devojka iz Kalifornije, je oteta i ubijena nakon što je upucana dok je bila u automobilu svog dečka u parku u blizini Los Anđelesa, a njeno telo je kasnije pronađeno na otvorenom polju.

Žena koja je kidnapovana nakon što ju je muškarac upucao i uvučena u automobil pronađena je mrtva.

Andrea >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vaskez, 19-godišnja žena iz Kalifornije, pronađena je mrtva na otvorenom polju u dolini Moreno nakon što je oteta i upucana dok je bila u automobilu svog dečka u parku u blizini Los Anđelesa.

Njeno telo je otkriveno nedaleko od mesta gde je njen telefon poslednji put pingovao, a njena porodica je pronašla tragove krvi, nakon što je nestala nakon pucnjave u Pen Parku u Vitijeru u Kaliforniji.

Istražitelji kažu da je dečko pobegao od pucnjave, a kada se vratio u vozilo u blizini je „pronašao krv“, a Andrea je nestala.

Policijska uprava Viter saopštila je da je uhapsila 20-godišnjeg Gabrijela Esparzu kao glavnog osumnjičenog u tom slučaju i optužila ga za ubistvo i otmicu. Policija je ovo nazvala nasumičnim ubistvom.

Policijska uprava Vhitter je u saopštenju navela: „U ovom trenutku, izgleda da su Andrea Vaskez i njen muški pratilac nasumično bili na meti osumnjičenog u Penn Parku. Pronađeni predmeti u dosadašnjoj istrazi uključuju oružje i vozilo osumnjičenog, kamion Tojota Tacoma iz 2013. godine.

Andreina porodica je napravila očajničku buvu da je pronađe. Njenoj porodici je rečeno da je njeno telo pronađeno u utorak ujutro. Moses Castillo, bivši detektiv, rekao je: „Ovo nije ishod koji su želeli, ali shvataju da policija Vhittier radi 24 sata dnevno. Njihov bol i tuga su neopisivi."

Njena sestra, Edlin Vaskez, napisala je na društvenim mrežama, pored slike svoje voljene sestre: "Moj lepi anđele, potpuno sam uništena. Reč ne može da opiše ovaj bol. Volim te svim srcem i dušom. Dok se ponovo ne sretnemo moja prelepa bebo. R.I.P"

Druga osoba je dodala u znak počasti: „Trenutno nema utehe ili reči da pokažemo naše osećanje, znajte da moja draga Andrea počiva u miru i da sada uživa u prisustvu Boga“

Andrea je bila student modnog dizajna na koledžu Fulerton, a takođe je radila u tržnom centru u Ceritosu.

Policija je saopštila da je Esparza, stanovnik Vitiera, uhapšen na svom poslu u ponedeljak u gradu Lejkvudu. Od tada je priveden u policijsku upravu Vhittier i zadržan je bez kaucije.

Za sada nijedan motiv nije otkriven i zvaničnici veruju da je Andrea Vaskez "nasumično gađan".

Policija kaže da će slučaj biti predstavljen okružnom tužiocu Los Anđelesa u sredu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.