MOJ DRAGI TATA BIO JE VRLO POSEBNA OSOBA... Oglasio se princ Čarls, odao počast svom ocu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2021, 20:53

"MOJ DRAGI TATA BIO JE VRLO POSEBNA OSOBA..." Oglasio se princ Čarls, odao počast svom ocu (VIDEO)

Princ od Velsa nosio je crnu kravatu u znak žalosti za svojim ocem

Princ Čarls danas je odao počast svom ocu, preminulom princu Filipu, koji je, kako je rekao, izuzetno predano služio kraljici Elizabeti, kraljevskoj porodici, Velikoj Britaniji i Komonveltu, izražavajući zahvalnost za dirljive pohvale pokojnom vojvodi koje stižu sa svih strana.

- Moj otac je, pretpostavljam, poslednjih 70 godina pružio najznačajniju posvećenu službu kraljici, svojoj porodici, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zemlji, a takođe i celom Komonveltu - rekao je Čarls novinarima, noseći crnu kravatu u znak žalosti za svojim ocem koji je preminuo u petak u 100. godini, prenosi Rojters.

Prince Charles says his “dear Papa was a very special person” who he and his family “miss enormously”, adding they have been “deeply touched” by the reaction to his deathhttps://t.co/kKLAT6rn1c pic.twitter.com/WkKeVUSfDw

— BBC Breaking News (@BBCBreaking) April 10, 2021

- Moj dragi tata bio je vrlo posebna osoba koja bi se pre svega začudila reakcijom i dirljivim stvarima koje su o njemu rečene i sa te tačke gledišta smo, kao porodica, duboko zahvalni na svemu tome - rekao je Čarls.

On je poručio da će im to veoma znači u ovom konkretnom gubitku i u ovom posebno tužnom vremenu, dodajući da im princ Filip izuzetno nedostaje.

- Bio je jako voljena i cenjena ličnost i osim svega ostalog, mogu da zamislim da bi bio tako duboko dirnut brojem ljudi ovde i drugde širom sveta i u Komonveltu, koji takođe, mislim, da dele naš gubitak i tugu - rekao je Čarls.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.