MOG MALOLETNOG UNUKA je iskoristila službenica PAROHIJSKOG ŠKOLSKOG SISTEMA! Gnusne optužbe na račun 33-godišnje učiteljice koja je u drugom stanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2023, 07:24

MOG MALOLETNOG UNUKA je iskoristila službenica PAROHIJSKOG ŠKOLSKOG SISTEMA!" Gnusne optužbe na račun 33-godišnje učiteljice koja je u drugom stanju!

Dečakov deda je tvrdio da je njegov unuk imao odnos sa svojom učiteljicom i da je s njom postao otac bebe.

Učiteljica iz Luizijane suočava se sa krivičnim prijavama nakon što je navodno rodila bebu učenika, kaže policija.

U utorak je Morgan Freče (33) iz Lorandžera uhapšena i optužena za silovanje trećeg stepena, oralno zlostavljanje, saopštila je šerifova kancelarija okruga Tangipahoa, prenosi Pipl magazin. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Policija je izdala nekoliko naloga za njeno hapšenje nakon što ju je istražila zbog navodnog intimnog zlostavljanja maloletnika.

Ona se sama predala, prenosi Foks njuz.

Louisiana teacher, 33, who 'gave birth to student's baby' is arrested for rape after turning herself in to detectives

Morgan Freche, 33, was arrested Tuesday after an investigation led to several warrants being put out for her arrest in Tangipahoa Parish

She was charged with… pic.twitter.com/fpqmmM4z8j

— News News News (@NewsNew97351204) October 4, 2023

Rečeno je da beba ima dva meseca, prenosi VDSU.

Biće sproveden test očinstva kako bi se potvrdilo da li je tinejdžer bebin otac, ali vlasti veruju da jeste.

⚠️ I need a mental health break 🏥

Another teacher sexually abusing black boys.

Morgan Layne Freche, age 33, gets pregnant by a 17 year old student at Loranger High School in Louisiana had the baby in July And was STILL TEACHING!#FirstThem👉🏾 #ExposeGroomers👀 #MeTooTwitter🙋🏽‍♀️ pic.twitter.com/heivNEdA9y

— #FirstThem NEWS🇺🇸 (@FirstThemNEWS) October 5, 2023

Navodni zločin izašao je na videlo 24. septembra, kada je policija saznala da je službenica parohijskog školskog sistema Tangipahoa navodno rodila bebu kojoj je otac bio 17-godišnji dečak, prenosi Foks njuz.

Dečakov deda je tvrdio da je njegov unuk imao odnos sa svojom učiteljicom i da je s njom postao otac bebe, kaže policija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.