MODNI UŽITAK

Izvor: Kurir, 24.Mar.2008, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MODNI UŽITAK

„Zekstra“ predstavila najnoviju kolekciju za proleće/leto 2008.

Modna kuća „Zekstra“, koja je nedavno osvojila nagradu za najbolji domaći brend u 2007. godini, prikazala je najnoviju kolekciju za proleće-leto 2008. U kristalnoj dvorani hotela „Hajat“ brojna publika imala je priliku da vidi više od 70 novih modela koje su nosile manekenke modnog studija „Klik“.

Zoran Stanić, koji u timu „Zekstre“ kreira žensku liniju, istakao je da je za kolekciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << proleće-leto 2008. godine pronašao inspiraciju u modi 60-ih, 70-ih i 80-ih godina 20. veka. Sofisticirane linije te kolekcije kombinovane su sa delovima etno odeće, a boje ove sezone su svetle - svetlucavozlatna, bela, bež, s ukrasnim trakama, čipkom i mašnama.

Slavica Petrović bila je zadužena za mušku odeću, koja je napravljena od prirodnih materijala i u skladnoj kombinaciji boja, tekstura i dezena.

„Zekstrina“ linija „red karpet“, koja je namenjena mlađim kupcima i koju je dizajnirao Saša Vidić, inspirisana je 60-im godinama prošlog veka, a modeli su urađeni u gotovo celom spektru boja, počev od bele, ljubičaste, žute i tirkiz. Modeli za mlađe kupce pravljeni su od lana, pamuka i svile, s puno čipke.

Reviju su, između ostalih, posmatrali i ministri Bubalo i Šutanovac sa suprugama, Olja Ivanjicki, Milorad Pavić, Milica Milša, Ceca Ražnatović, Iva Štrljić, Branka Pujić i mnogi drugi...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.