MOĆNO - BRATSKE VOJNE VEŠTINE OD KOJIH ZASTAJE DAH! Iskrcavanje Srba i Belorusa iz Terminatora (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 12:36

MOĆNO - BRATSKE VOJNE VEŠTINE OD KOJIH ZASTAJE DAH! Iskrcavanje Srba i Belorusa iz "Terminatora" (VIDEO)

Vojnici Rusije, Belorusije i Srbije su prošli pripremu na treninzima na vazdušno-desantnom kompleksu gardijskog Kubanskog kazačkog puka

Vojnici Srbije i Belorusije pokazali su najnovije veštine desanta sa i bez padobrana pred vojne vežbe "Slovensko bratstvo 2021" u Novorosijsku.

Tokom priprema za zajedničke rusko-belorusko-srpske taktičke vežbe "Slovensko bratstvo 2021" vojnici specijalnih jedinica Oružanih snaga Srbije, posebne gardijske vazdušno-desantne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedinice i jedinice za specijalne operacije Oružanih snaga Belorusije su izvršile desant na padobranskim sistemima "Krilo" i iskrcavanje pomoću užadi na helikopterima Mi-8 AMTŠ "Terminator".

novorosijskih desantno-jurišnih jedinica.

Iskrcavanje vojnika na padobranskim sistemima za specijalne namene je održano na poligonu Rajevski sa visine od 2.000 metara. Desant bez padobrana je bio sa visine od 25 metara pomoću specijalnih užadi i tom prilikom se iskrcavalo po pet padobranaca istovremeno.

Vojnici su posle desanta uvežbavali postupak pripreme odbrane područja na kome se vrši iskrcavanje. Do početka aktivne faze vežbi vojnici konsolidovanih  snaga će uvežbavati koordinaciju tokom treniranja praktičnih dejstava u multinacionalnim taktičkim grupama.

Podsetimo, vojne vežbe "Slovensko bratstvo 2021" se održavaju u Novorosijsku od 8. do 19. juna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vežba „Slovensko bratstvo 2021“ ušla u aktivnu fazu

Izvor: Vostok.rs, 16.Jun.2021

U Krasnodarskom regionu zajedničke rusko-belorusko-srpske taktičke vežbe „Slovensko bratstvo 2021“ ulaze u aktivnu fazu.  Desant specijalnih snaga je izveden na poligonu Raevski sa visine od 2000 metara, a iskrcavanje iz helikoptera vežbalo se sa visine od 25 metara sa specijalnim užadima,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.