MOĆNA NUKLEARNA SILA SE PRIBLIŽAVA RUSIJI: Svet više neće biti isti?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 20:53

MOĆNA NUKLEARNA SILA SE PRIBLIŽAVA RUSIJI: Svet više neće biti isti?!

Održan važan sastanak dve sile.

Indijski ministar spoljniһ poslova Subramanjam Džaišankar najavio je želju Indije da podigne saradnju sa Rusijom na viši nivo.

O tome je pisao na svojim društvenim mrežama nakon sastanka sa ruskim ambasadorom u Nju Delhiju Denisom Alipovom.

Pleasure to meet Russian Ambassador Denis Alipov today evening.

Discussed our bilateral cooperation, including in the IRIGC-TEC framework. Looking forward to taking >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << that to a higher level.

Also spoke about the forthcoming BRICS Foreign Ministers’ meeting in South Africa.… pic.twitter.com/9p1JrOlV3d

— Dr. S. Jaishankar (@DrSJaishankar) May 25, 2023

Prema Džaišankarovim rečima, to se odnosi i na odnose u okviru Međuvladine komisije (IGC) za trgovinsku, ekonomsku, naučnu, tehničku i kulturnu saradnju.

Ranije je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao da je nivo interakcije ruskih regiona sa zemljama ZND, Kinom, Indijom, Iranom i Turskom značajno porastao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.