MO: Vojnici spasili zivot meštanki Resavice

Izvor: B92, 26.Jan.2019, 02:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MO: Vojnici spasili zivot meštanki Resavice

Beograd -- Pripadnici VS spasili su život ženi iz Resavice koja je bez svesti ležala nepomično u snegu u blizini Intervidovskog poligona "Pasuljanske livade".

Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva odbrane, slučajni prolaznik javio je da se u blizini poligona nalazi ženska osoba u snegu u nesvesnom stanju, a komandant Intervidovskog poligona Nebojša Lojpur odmah je na lice mesta uputio starije vodnike Zorana Petrovića i Sašu Anđelkovića i desetara Srđana Stojanovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Oni su ženi koja je pretrpela epileptični napad i izgubila svest ukazali prvu pomoć i prevezli je do ambulante u Resavici", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je brzom reakcijom pripadnika Intervidovskog poligona "Pasuljanske livade" iz sastava Komande za obuku, spasen jedan ljudski život, a pripadnici Vojske Srbije su "još jednom pokazali da su uvek tu za sve građane".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.