MNOGO ZLA SU UČINILI SRPSKOM NARODU Predsednik Vučić poručio da će otkriti svaki detalj razgovora u Briselu: Obelodaniću kako su nas lagali

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 20:42

"MNOGO ZLA SU UČINILI SRPSKOM NARODU" Predsednik Vučić poručio da će otkriti svaki detalj razgovora u Briselu: "Obelodaniću kako su nas lagali"

Albanci ništa iz sporazuma nisu ispunili
Predsednik Srbije obraćajući se na komemorativnoj akademiji povodom obeležavanja dana sećanja na pogrom 17. marta 2004. godine poručio je da će objaviti šta je sve razgovarano u Briselu.
Predsednik je rekao će otkriti svaki detalj razgovora u Briselu, i koliko puta su varali i lagali i sebe i sve druge.
- Misleći da će makar i neku sitnicu moći da isporuče. Oni žele samo poniženje za Srbiju, i da guraju svoje čedo, da to čedo bude deo sveta, makar koliko štete da napravi. Nije problem, hoćete njih, nećete imati nas. Dovoljno smo naučeni, pametni i hrabri, naučili i stekli iskustva posle svega što ste nam radili, da sačekamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.