MNOGO RANIJE se znalo da je NASILAN: OVAKO je ubica iz Rakovice maltretirao socijalnu radnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2017, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MNOGO RANIJE se znalo da je NASILAN: OVAKO je ubica iz Rakovice maltretirao socijalnu radnicu

I ranije bio nasilan

Nakon jučerašnjeg dvostrukog ubistva ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, nadležni organi najavili su hitne mere.

Najavljeno je pojačano obezbeđenje u centrima, a nevladine organizacije donirale su takozvane "panik tastere".

Dan nakon zločina pojavile su se nove informacije koje pokazuju da je tragedija na neki način bila i najavljivana i da je u tom centru u Rakovici stalno bilo problema sa muškarcem koji je usmrtio svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suprugu i sina.

M. N. je konstantno pretio i te pretnje su trajale duže vreme.

On dete nije viđao u kontrolisanim uslovima, a na preporuku centra dobio je dozvolu suda da može da viđa dete jednom nedeljno, odnosno sredom.

Zaposleni u centru u Rakovici ispričali su da su kad on dođe sredom morali da se zaključavaju u kancelarije, da je pretio svima, kao i da je njihova koleginica imala problem ranije, te da joj je kiselinu sipao po automobilu.

Ona, kako su rekli, nije mogla da angažuje advokata preko firme, a rekli su joj da je to njihov privatni problem, te da ga tako i reši.

Inače, ubici je danas trebalo da počne suđenje po tužbi njegove supruge, a radnici centara za socijalni rad danas su navodno jedan čas štrajkovali zbog toga što su i oni sami izloženi torturi i nasilju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.