“MNOGO JE PI*AKA U AMERIČKOJ KAMPANJI”: Ruski ministar rekao u emisiji ono što niko nije očekivao (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 12.Okt.2016, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“MNOGO JE PI*AKA U AMERIČKOJ KAMPANJI”: Ruski ministar rekao u emisiji ono što niko nije očekivao (VIDEO)

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov slikovito je opisao šta misli o kampanji za predsedničke izbore u SAD, gostujući na CNN-u.

On je u emisiji čuvene novinarke Kristijan Amanpur bio upitan šta misli o "Pussy riot" momentu Donalda Trampa u kampanji, s obzirom na to da se ruski establišment u prošlosti suočavao s tim pokretom.

- Engleski nije moj maternji jezik, ne znam kako da kažem - rekao je Lavrov, mrtav ozbiljan - ne znam kako ću zvučati, da li će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pristojno, ali ima mnogo pi*aka oko vaše predsedničke kampanje, na obe strane, tako da to ne bih komentarisao - rekao je Lavrov.

Usledio je gromoglasan smeh Amanpurove, koja je istakla da nije očekivala ovakav odgovor ruskog šefa diplomatije.

Lavrov on Trump tapes: “so many pussies around your pres. campaign on both sides that I prefer not to comment.” https://t.co/3KtYnHs2PU

— Christiane Amanpour (@camanpour) 12. октобар 2016.

(Telegraf.rs / Izvor: edition.cnn.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Lavrov: Mnogo je p**kica u izborima u SAD (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Okt.2016

Posle predsedničke trke u SAD, u kojima su Rusiju i njenog predsednika Putina nazivali svakojakim imenima, ništa manje nediplomatskim rečnikom uzvratio je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov...Foto: Screenshot..Ruski ministar Sergej Lavrov je u Moskvi davao intervju za CNN. Odgovarajući na pitanja...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.