Izvor: Blic, 11.Okt.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MNOGI BEOGRAĐANI I SEDMI DAN BEZ GREJANJA "Kažu nemaju varioca, jel treba mi stanari da ga nađemo i platimo?"

Sedam dana je prošlo od kada su, prema važećim gradskim propisima, radijatori u beogradskim stanovima trebalo da budu dobro zagrejani. Međutim, da li je baš tako? Odgovore smo putem SMS poruka ili Vibera dobili iz skoro svih delova prestonice.

* “Na Miljakovcu nema grejanja. S obzirom da su u toku infrastrukturni radovi, verovatno zamena cevi toplovoda (!?), nemoguće je i predvideti početak. Naravno, u toplani se niko ne javlja na telefon”.

* Jako loše grejanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i u centru Zemuna, ulica Kapetana Radića Petrovića. Ne treba kolektivno da im plaćamo račune, pa da vide od čega će živeti”.

* “Od kada su počele tople probe, mi stanari ulice Dr Ivana Ribara u Bloku 45 nemamo grejanje. Već šesti dan se grejemo na dva klima uređaja i jednu kvarcnu grejalicu”.

* “Stanujem u četvorospratnici u Bloku 45. Čuvene Nehruova i Dr Ivana Ribara koje se ove zime još nisu ogrejale. Posle šest sati pozivanja 6. oktobra su mi rekli da će kvar biti otklonjen za tri-četiri dana. Prošla je cela nedelja i ništa. Mnogo sam ljuta i ogorčena, a posebno jer niko ne može, ne želi ili neće da stane pred kamere i kaže kada ćemo dobiti grejanje”.

* “Haos sa grejanjem u Rakovici. Potpuno nesposobno i nestručno rukovodstvo “Beoelektrana” nije moglo da servisira mrežu bar deset dana ranije već ostavlja narod da se mrzne dan i noć. Vrhunac je što ne primaju reklamacije na kvalitet grejanja. U mojoj zgradi u Ulici Vodice, tri dana smo cvokotali, a sada je kvalitet grejanja užasan”.

* “Kanarevo brdo, četvrti sprat, ravan krov - LEDARA. Nema šanse da sobu zagreješ grejalicom. A sve redovno plaćamo”.

* “Cerak vinogradi, Vinogradska 18-22, navodno naprsla ekspanziona posuda u podstanici. Od petka obećavaju grejanje, da bi mi onda rekli da nemaju varioca za taj posao! Da li treba mi stanari da angažujemo varioca i platimo ga?”.

* “Dispečer “Beogradskih elektrana” je pre par minuta na TV izjavio da svuda ima grejanja što je velika laž. U Bloku 45 nema”.

* Na Miljakovcu u ulicama Slavoljuba Vuksanovića i Nikole Marakovića od petka nema grejanja. Ni u dečjem vrtiću “Izvorčić” takođe nema grejanja. Ovo je zaista nehumano i volela bih da saznam kome da se obratim kako bih znala kada će doći grejanje. U lokalnoj toplani se niko ne javlja, a u centrali je uključen govorni automat”.

* “Vidikovac, Susedgradska ulica, nema grejanja, svi se greju na klimu. Naravno, ko ima. Komšiji dete ima bronhitis. Stvarno bruka i sramota.

* Stanujem na Petlovom brdu, u Ulici Petra Jovanovića i zaista je sramota da plaćamo grejanje celu godinu, a da je ono katastrofalno. Jedva mlaki radijatori. Molim vas uradite nešto po tom pitanju”.

* “Čubura, Vračar, kriminalno, grejanja nema uopšte”.

Kako je u vašem delu grada? Javite nam SMS porukom ili na Viber, na telefon 065/333-4-961.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.